Skip links

Offline marketing

Oživte své podnikání a získate zákazníky mimo internet

I v digitální době má offline marketing své nezastupitelné místo. Vhodně zvolená tisková reklama, reklamní předměty či outdoorová reklama mohou výrazně podpořit vaše obchodní cíle.

Služby v oblasti offline marketingu:

  • Tisková reklama: Návrh a realizace reklamních kampaní v tisku, od časopisů po billboardy. Pomůžeme vám oslovit zákazníky tam, kde to bude mít největší efekt.
  • Reklamní předměty: Firemní dárky, propagační materiály a další reklamní předměty na míru, které zajistí, že vaše značka zůstane v povědomí.
  • Outdoorová reklama: Od billboardů po citylighty – pomůžeme vám vybrat ideální plochy pro vaši kampaň a postaráme se o kompletní realizaci.
  • Rádiová reklama: Připravíme pro vás atraktivní a zapamatovatelnou rádiovou reklamu, která efektivně osloví vaše cílové publikum a zazní v pravý čas na správném místě.
  • Event marketing: Zajistíme, aby vaše značka vynikla na veletrzích, konferencích a firemních akcích. Postaráme se o návrh designu i realizaci výstavních stánků, včetně jejich instalace a technického zajištění.

Offline marketing stále nabízí vysokou účinnost, zejména když je propojen s vašimi online kampaněmi. Zajistíme, aby vaše značka byla vidět na správných místech.

Previous slide
Next slide

Spolupracujte s námi

explore
drag